Germanii de la Varta caută 93 de oameni pentru fabrica de baterii din judeţul Braşov

19 mai 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul german de baterii Varta Microbattery are disponibile în prezent 93 de locuri de muncă la fabrica de baterii deschisă în urmă cu trei ani la Braşov, cele mai multe joburi fiind pentru montatori acumulatori (50), operatori la maşina de etichetat (25), maşinişti la maşini de ambalat (10), dar şi pentru stivuitorişti (3), electromecanici (3) sau ingineri electromecanici (2), potrivit infomaţiilor existente pe site-ul Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov.

Producătorul german de baterii Varta Microbattery, care deţine fabrica din Braşov de la începutul anului 2014, a intrat în 2015 pe locul 340 în topul celor mai mari exportatori din economie, potrivit datelor furnizate anterior de Institutului Naţional de Statistică.

Valoarea exporturilor făcute de companie nu este publică, acest tip de informaţii fiind considerate a fi „confi­denţiale“ de către Statistică, dacă se referă la o singură persoană juridică.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.05.2017

 
Cuvinte cheie:
brasov
, varta
, fabrica
, locuri de munca
, forta de munca
, ingineri
, masina
, masini
, operatori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide