Grupul de firme din construcţii Menatwork pariază pe afaceri de 55 mil. euro şi pe exporturi mai mari

Secțiune susținută de Medlife Logo

24 sep 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Grupul are patru fabrici în România, unde este activ din anul 1994 l Menatwork are în România 350 de angajaţi.

Grupul de companii din cons­­trucţii Menatwork, ca­re integrează opt fir­me, a vândut în pri­me­le opt luni din 2018 materiale pentru construcţii în valoare de 44 mil. euro, cu 30% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Grupul este controlat de omul de afaceri italian Luigi Caverni, iar fiecare companie are şi alţi acţionari.

„Avem patru fabrici în România, amplasate în Popeşti-Leordeni, pe şoseaua de centură a municipiului Bu­cureşti, în zona de sud Capitalei, unde grupul Menatwork operează într-un perimetru industrial propriu, cu o suprafaţă de aproximativ 95.000 de metri pătraţi, din care 27.000 de metri pătraţi sunt clădiri – showroomuri, bi­rouri, fabrici şi depozite“, spune Viorica Grafu, director general al gru­pului Menatwork.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.09.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
grup
, constructii
, crestere
, exporturi
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide