Grupul sârb Kvantum Sport deschide al treilea magazin Under Armour din România, în Mega Mall

14 mar 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Under Armour este a doua cea mai importantă companie producătoare de echipamente sportive din Statele Unite ale Americii după Nike

Brandul american de echipamente spor­tive Under Armour, care are două magazine în Bucureşti, deschide joi o a treia unitate, în centrul comercial Mega Mall din estul Capitalei. Local, brandul este adus în sistem de franciză de grupul sârb Kvantum Sport, care are în portofoliu doar acest nume.

„Magazinul se află la nivelul 1 al mallului şi are o suprafaţă totală de 216 metri pătraţi“, spune Ionuţ Ionescu, marketing manager al Kvantum Sport.

Under Armour vinde îmbrăcăminte, în­căl­ţăminte şi echipamente sportive. Magazi­nul din Mega Mall este al treilea pe care îl deschide în România Kvantum Sport, dis­tri­bui­torul oficial al brandului Under Armour în regiune. Compania Kvantum Sport este prezentă în ţările din fosta Iugo­sla­vie, alături de România, Bulgaria şi Albania.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.03.2018

 
Cuvinte cheie:
Kvantum Sport
, magazin
, Under Armour
, Mega Mall
, echipamente spor­tive
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide