Hotelierii: pentru a avea forţă de muncă în sector trebuie să facem investiţii în şcoli şi să reglementăm bacşişul. Astfel vom putea plăti oamenii mai bine

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 apr 2018 Autor: Alexandra CepăreanuCălin Ile, preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România, spune că principala problemă cu care se confruntă industria acum este faptul că România nu mai este promovată ca destinaţie turistică în străinătate iar asta afectează creşterea pieţei hoteliere de pe plan local.

„Piaţa este în creştere şi anul acesta, dar ritmul de creştere va fi mai redus din cauza problemei despre cu promovarea ţării în străinătate. Spre exemplu, dacă anul trecut piaţa a crescut cu 10-11%,  anul acesta va creşte cu 5-6%. Şi a doua problemă o reprezintă forţa de muncă”, a declarat Călin Ile în cadrul Conferinţei Nationale a Industriei Ospitalităţii.

Ce a mai spus Călin Ile:

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
forta de munca
, oameni
, plati
, hotelieri
, investitii
, scoli
, sector
, industrie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide