Israelienii de la AFI Europe au ales un nou CEO pentru România. Doron Klein vine în locul lui David Hay la conducerea companiei care deţine mallul AFI Cotroceni

Secțiune susținută de Medlife Logo

14 iun 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Doron Klein

Doron Klein vine în locul lui David Hay la conducerea operaţiunilor locale ale dezvoltatorului imobiliar AFI Europe, care are în Bucureşti mallul AFI Cotroceni şi proiectul de birouri AFI Park. El vine în România de la conducerea operaţiunilor AFI Europe Cehia.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
afi
, conducere
, romania
, afi palace cotroceni
, cotroceni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide