Lanţul de bijuterii Teilor a ajuns la afaceri de 49 mil. lei în 2016, în creştere cu 58%

16 mar 2017 Autor: Bianca Dorobanţu

Lanţul de bijuterii Teilor, fondat de antreprenorul român Florin Ena­che, a avut o cifră de afaceri de 49 mil. lei anul trecut, în creştere cu 58% faţă de anul anterior, con­form datelor furni­za­te de Ho­raţiu Va­si­­les­cu, direc­torul ge­ne­ral al Teilor.

În anul an­te­rior, com­pa­nia a înre­gis­trat o cifră de a­fa­ceri de 31 mil. lei şi un pro­­fit net de 0,8 mil. lei, potrivit da­­telor ZF.

Creşterea afacerii s-a datorat în principal extinderii reţelei de bijuterii, care a ajuns la 22 de magazine la nivel naţional, dintre care şapte sunt doar în Bucureşti.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.03.2017

 
Cuvinte cheie:
crestere
, bijuterii
, afaceri
, deschidere
, magazine
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide