Lidl va ridica un nou magazin în sectorul 3 şi se apropie de 30 de unităţi în Bucureşti

6 iul 2018 Autor: Cristina Rosca

Discounterul german Lidl va ridica un nou magazin în Bucureşti, pe bulevardul Ba­sa­rabia la numărul 250, potrivit unui Plan Ur­ba­nistic Zonal aprobat de Primăria Capita­lei. Mo­men­tan, la aceeaşi adresă se află un ma­ga­zin de piese auto cu zonă de service la intrarea în grupul Industrial Titan, con­form datelor publice pe site-ul propriu.

Din PUZ-ul aprobat de PMB rezultă că terenul măsoară 12.660 mp conform actelor, iar suprafaţa este împărţită de mai mulţi proprietari, mai exact de companiile Auto Zetec Car şi Somil Prodimex.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Lidl
, magazin
, sectorul 3
, comert
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide