Reportaj

Magazinele de la parterul blocurilor renasc ajutate de proiectele imobiliare

Secțiune susținută de Medlife Logo

26 apr 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Brutării, florării, farmacii, saloane de coafură, super­marketuri, restaurante cu specific turcesc, case de pariuri - toate animă zona cuprinsă între staţia de metrou Timpuri Noi şi intersecţia bulevardelor Nerva Traian şi Octavian Goga.

Multe dintre aceste spaţii comerciale au ieşit la lumină după ce investitorii imobiliari au început să-şi arate interesul pentru această zonă.

Vastint - divizia imobiliară a grupului suedez Inter Ikea, s-a ancorat cu un proiect gigant de birouri amplasat chiar vizavi de staţia de metrou Timpuri Noi, pe locul fostei fabrici cu acelaşi nume.

Alexandru Roibu, fiul fostului director al combi­natului Oltchim Râmnicu Vâlcea, dar şi investitorii de la One United au pariat pe rezidenţial, în apropierea unui alt proiect care se ridică pe zi ce trece - Minulescu Residence. În mijlocul zonei încercuite de aceste proiecte, se află fabrica producătorului de medicamente Biofarm, pe un teren care le-ar putea face cu ochiul dezvoltatorilor imobiliari.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.04.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Reportaj
, Magazine
, parterul blocurilor
, proiectele imobiliare
, investitori
, imobiliare
, timpuri noi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide