Mairon Galaţi a făcut anul trecut 5% din cifra de afaceri a judeţului

21 mai 2015 Autor: Carol Dan

Mairon Galaţi a avut în 2014 al treilea an consecutiv în care a avut afaceri de peste 1 mld. lei
 
Producătorul de ţevi şi profiluri din oţel Mairon Holding din Galaţi, deţinut de omul de afaceri Costel Miron, a înregistrat anul trecut o creştere cu 5% a cifrei de afaceri,  până la 1,14 mld. lei (258,1 mil. euro), conform datelor companiei de la Registrul Comerţului. Miron şi derulează afacerile prin intermediul a două firme, Mairon Galaţi şi Mairon Tubes, care operează  printr-o reţea de depozite şi centre de procesare din toată ţara. Fost comandant de navă înainte de 1989, Miron este unul dintre cei mai discreţi oameni de afaceri din România.
 
2014 a fost al treilea an consecutiv în care compania a depăşit miliardul de lei şi al şaselea consecutiv de creştere a cifrei de afaceri.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.05.2015

 
Cuvinte cheie:
cifra de afaceri
, galati
, companie
, inregistrare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide