New Yorker a acoperit cele mai mari oraşe din ţară cu peste 30 de magazine de modă cu afaceri de 235 mil. lei

23 aug 2017 Autor: Cristina Rosca

Retailerul german de modă New Yorker şi-a triplat businessul din România în perioada 2011-2016, ajungând la o cifră de afaceri de aproape 235 mil. lei. Doar în ulti­mul an businessul s-a majorat cu o tre­ime, arată calculele ZF pe ba­za da­telor de la Ministerul de Finanţe.

După valoarea businessului, New Yorker este unul dintre cei mai mari retaileri de modă din Româ­nia, ocu­pând una dintre primele po­zi­ţii din pia­ţă după Inditex (pro­prie­tarul Zara), H & M, C & A şi Pepco. Com­pania are pe piaţa locală o reţea de peste 30 de magazine, po­trivit datelor publice pe site-ul pro­priu. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.08.2017

 
Cuvinte cheie:
New Yorker
, magazine
, modă
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide