O cincime din businessul producătorului de ambalaje Segezha Packaging din Ploieşti vine de pe pieţele străine

Secțiune susținută de Medlife Logo

2 mai 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Producătorul de ambalaje din hârtie Segezha Packaging, parte a grupului rus InvestLesProm Group, vinde o cincime din producţia realizată pe piaţa locală, la Ploieşti, către export, potrivit datelor furnizate de companie. Astfel, dintr-un total de 49,5 milioane de lei, cât a fost cifra de afaceri a companiei anul trecut, la export au plecat pro­duse în valoare de peste 10 mi­lioa­ne de lei.

Totuşi, faţă de anul an­te­rior, ponderea ex­por­turilor a scăzut în 2016, po­trivit cal­culelor ZF făcute pe baza da­telor ofe­rite de com­panie. În 2015, va­loa­rea totală a produselor tri­mise pe pie­ţele din stră­i­nătate fuse­se de aproa­pe 13 mi­l. lei, ceea ce înseamnă o pon­dere de circa 30% în busi­nessul de aproape 46 mil. lei în 2015.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.05.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
ambalaje
, Segezha Packaging
, Ploiesti
, business
, export
, productie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide