Petrom a investit 130 mil. euro în două unităţi de tratare a gazelor, unde va procesa 7,5% din producţia din România

Secțiune susținută de Medlife Logo

20 dec 2017 Autor: Cristina Bellu

OMV Petrom, singurul producător de petrol şi gaze din România, a finalizat lucrările de construcţii la două staţii noi de tratare a gazelor, în urma unor investiţii de peste 130 de milioane de euro.

Proiectul a fost iniţiat în 2013 şi a fost finalizat în acest an. Acesta va permite livrarea de gaze în sistemul naţional de transport la presiuni de până la 40 de bari.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Petrom
, investitii
, unitati de tratare a gazelor
, zacaminte
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide