Preţurile din hotelurile şi restaurantele din România sunt la jumătate faţă de media Uniunii Europene. Danemarca, Suedia şi Finlanda, cele mai scumpe ţări

20 iun 2017 Autor: Mădălina Panaete

Preţurile serviciilor oferite de ho­te­luri şi restaurante din România sunt cu aproape 50% mai mici faţă de media din Uniunea Europeană, arată datele de la Eurostat.

Astfel, România se află pe pen­ulti­mul loc în UE la acest indicator, fiind de­păşită doar de Bulgaria. Mai scumpe din acest punct de vedere sunt servi­ci­ile în Cehia, Ungaria, Lituania sau Polonia.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.06.2017

 
Cuvinte cheie:
Preturi
, hoteluri
, restaurante
, uniunea europeana
, eurostat
, servicii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide