Producătorul de lacuri şi vopsele Azur din Timişoara şi-a bugetat un plus de 8% în 2018, până la 35 mil. euro

6 apr 2018 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de lacuri şi vopsele Azur din Timişoara, subsidiară a ICC Industries INC New York, mizează în 2018 pe o cifră de afaceri de 164,6 mil. lei (peste 35 mil. euro), mai mult cu 8% faţă de anul trecut. Compania a finalizat anul 2017 cu afaceri totale de peste 152 mil. lei (33,1 mil. euro), mai mult cu 12% faţă de anul anterior.

„Piaţa internă nu are premise pentru un parcurs pozitiv al cererii în acest an. Investiţiile publice sunt amânate din etapa de bugetare. Pentru anul în curs ne-am propus o creştere de aproximativ 8% a afacerilor“, a declarat pentru ZF Transil­vania Zoltan Jakab, directorul general al companiei Azur.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.04.2018

 
Cuvinte cheie:
lacuri si vopsele
, Azur
, Timisoara
, cifra de afaceri
, piata interna
, fond de investitii
, sectorul constructiilor
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide