Producătorul francez de lentile de ochelari Essilor se uită la România pentru o investiţie în producţie

3 iul 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Cine este Tudor Baciu, managing director al Essilor România: Tudor Baciu a absolvit Facultatea de medicină generală din cadrul UMF Iaşi şi a urmat un curs de MBA la Kennesaw State University din Atlanta. Din 2010 a venit în cadrul Essilor, unde a reorganizat şi restructurat echipa. „Am terminat medicina generală, am lucrat 15 ani în farma şi mi s-a părut un domeniu diferit şi atractiv când am făcut schimbarea, e legat şi de modă, şi de tehnologie, piaţa, abordarea pieţei, modalităţile de promovare sunt altele.“

Compania franceză Essilor, care deţi­ne în România o subsidiară specia­lizată în distribuţia de lentile de ochelari, ia în calcul extinderea produc­ţiei în zona Europei Centrale şi de Est, principalele două pieţe analizate de francezi pentru extindere fiind Româ­nia şi Polonia.

„Cei de la grup sunt interesaţi să investească în Europa de Est, în special în România şi Polonia, care sunt pieţe atrac­tive şi mari conform datelor ma­croeconomice. Momentan nu este însă nimic concret“, a spus Tu­dor Baciu, managing director la Essilor România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.07.2018

 
Cuvinte cheie:
lentile
, ochelari
, Essilor
, producţie
, Tudor Baciu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide