Radu Lucianu preia 55% din acţiunile Romprim Bucureşti, cel mai mare producător de vehicule autospeciale

Secțiune susținută de Medlife Logo

17 mai 2018 Autor: Roxana Rosu

Radu Lucianu a preluat 55% din acţiunile Romprim Bucureşti

Omul de afaceri Radu Lucianu a preluat 55% din acţiunile Romprim Bucureşti, cel mai mare producător de autospeciale din România, odată cu achiziţia pachetului majoritar el fiind numit director general al companiei.

Acţiunile au fost preluate în urma unei oferte publice lansate în luna noiembrie 2017. Romprim a fost privatizată prin MEBO.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.05.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Radu Lucianu
, acţiuni
, Romprim Bucureşti
, vehicule autospeciale
, productie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide