600 dintr-o lovitură pe o piaţă de 17 mld. lei. Noul proprietar al grupului farmaceutic A&D Pharma: Poate fi anunţat un proces de rebranding până la finalul anului

Secțiune susținută de Medlife Logo

26 apr 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Leonardo Ferrandino, CEO al Dr. Max: Nu am luat încă o decizie în ceea ce priveşte brandul sau brandurile pe care le vom opera în România. (…) Vom analiza toate informaţiile disponibile înainte de a decide ce vom face cu orice brand pe care îl vom opera în România. Poate fi anunţat un proces de rebranding până la finalul anului.

Prin preluarea farmaciilor Sensiblu şi Punkt, Dr. Max ajunge la o reţea de 2.000 de unităţi pe şase pieţe europene, aproape o treime din reţea fiind în România.

Grupul farmaceutic Dr. Max, controlat de cehii de la Penta Investments, şi-a trecut în portofoliu 613 farmacii odată cu finalizarea tranzacţiei prin care au preluat grupul A&D Pharma, din care mai face parte şi distribuitorul de medicamente Mediplus.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.04.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
piata
, grup
, farma
, anunt
, proces
, a&d pharma
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide