Alexandrion adaugă în portofoliul încă şase companii în urma finalizării achiziţiei producătorului de vin Halewood România

Secțiune susținută de Medlife Logo

14 iun 2018 Autor: Cristina Bellu

Nawaf Salameh, Chairman al Alexandrion Group

Grupul Alexandrion, cel mai mare producător de băuturi spirtoase de pe plan local, a anunţat finalizarea tranzacţiei demarată în luna martie a acestui an, cu grupul englez Halewood International Holding, pentru achiziţia a şase companii din domeniul producţiei de vin din România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
romania
, producator
, vin
, achizitie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide