Antreprenorii români trebuie să profite de a patra revoluţie industrială şi să găsească soluţii de a integra în afacerile lor noile tehnologii

Secțiune susținută de Medlife Logo

25 mai 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

Raul Pop, senior manager în cadrul EY România (stânga), Remus Crăciun, general manager Ecopack (stânga centru), Cristi Petcu, director ageneral adjunct Alka (centru), Emil Ion, general manager unitatea de transport şi logistică Mainfreight (centru dreapta), Gabriel Andronescu, general manager CHEP România (dreapta)

Pentru a putea profita cât mai mult de a patra revoluţie industrială, antre­prenorii trebuie să aibă planuri pentru următorii zece ani.

„În acest mod, va fi mai uşor pentru antreprenori să vadă oportunităţile pe care le aduce a patra revoluţie industrială“, a spus Remus Crăciun, general manager al producătorului de ambalaje Ecopack Ghimbav, companie care s-a aflat în topul celor mai mari tranzacţii semnate în ultimul an.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.05.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
revolutie
, antreprenori
, solutii
, afaceri
, gasire
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide