Belgienii de la Puratos au ajuns la afaceri de 28 mil. € în România din ingrediente pentru industria alimentară

12 mai 2017 Autor: Mădălina Panaete

Puratos România, producător de materie primă pentru industria de morărit şi patiserie, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 28,7 milioane de euro, în creştere cu 10% faţă de anul precedent, conform informaţiilor furnizate de companie. Profitul net a ajuns la 1 milion de euro, conform calculelor ZF.
 
Puratos a intrat pe piaţa locală în anul 2006 şi este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală a ingredientelor pentru industria alimentară, concurând pe unele segmente cu Supremia, companie românească cumpărată de francezii de la Solina. Puratos produce materie primă pentru industria de mo­rărit, pani­fi­caţie, patiserie şi cio­colaterie.
 
Compania fur­nizează pro­duse atât către micii între­prinzători, cât şi către retai­leri şi marile com­panii din in­dus­triile de profil. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.05.2017

 
Cuvinte cheie:
Puratos
, romania
, afaceri
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide