Cel mai mare acord din moda locală. Tranzacţia prin care polonezii de la CCC preiau franciza locală s-a încheiat. Ce face grupul Peeraj cu cele 33 de milioane de euro?

27 apr 2018 Autor: Cristina Rosca

La finalul anului trecut grupul polonez CCC a anunţat că a preluat franciza din România în schimbul sumei de 33 mil. euro, aceasta fiind cea mai mare tranzacţie din moda locală

„Dezvoltăm franciza Lego în Turcia şi intrăm pe segmentul restaurantelor fast-food din România printr-un parteneriat cu Calif.“

Tranzacţia dintre grupul polo­nez CCC şi francizatul din România Peeraj Group s-a semnat pe finalul anu­­lui trecut, dar s-a finalizat săptă­mâ­na aceasta. Astfel, grupul Peeraj va in­ves­­ti banii încasaţi, 33 mil. euro, în mai mul­­te domenii printre care retail de mo­­dă şi restaurante de tip fast-food. Planurile vizează piaţa locală, dar nu numai.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.04.2018

 
Cuvinte cheie:
CCC
, grup
, piata
, franciza
, romania
, tranzactie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide