ANALIZĂ

Cine ia crema de pe piaţa HoReCa. Harta restaurantelor, barurilor şi cafenelelor din Bucureşti: şase zone, 200 de localuri cu afaceri de 90 milioane euro

9 iul 2018 Autor: Cristina Rosca

♦ Bucureştiul este nu doar cel mai important centru economic al ţării, ci şi principala destinaţie turistică din România care primeşte anul circa 1,2 milioane de străini care vin în căutare de băutură ieftină şi mâncare tradiţională ♦ Şi pentru români Capitala este centrul gastronomic al ţării, în ultimii ani tot mai multe baruri, restaurante şi cafenele apărând pe scena oraşului.

Antreprenorul local Cristian Preotu, care deţine mai multe businessuri în domeniul gastronomiei de lux printre care şi restau­rantele Sushi Room şi Le Bistrot Français, va inau­gura luna aceasta un nou business. Este vorba despre Corto Maltese, un restaurant cu specific medite­ranean amplasat în zona Flo­reasca din Bucureşti, vizavi de parcul Floreasca.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.07.2018

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, baruri
, restaurante
, cafenele
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide