INTERVIU

Compania care produce berea Zăganu lucrează la capacitate maximă. Produsele ajung în magazinele Lidl, Mega Image, Auchan şi Kaufland

Secțiune susținută de Medlife Logo

27 iul 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

Principala destinaţie a berii Zăganu rămân localurile din HoReCa, în total 300 de unităţi din toată ţara.

Microberăria Zăganu lucrează la capacitate maximă de producţie, anul trecut  înregistrând volume de vânzări de 4.700 hectolitri de bere, spun oficialii companiei.

„Anul 2017 s-a încheiat cu o creştere de 13% în volumul de bere vândut faţă de 2016 şi am ajuns la un volum de 4.700 hectolitri, ceea ce este foarte aproape de capacitatea noastră maximă de producţie“, a spus pentru ZF cofondatorul Laurenţiu Bănescu.

Antreprenorii livrează produsele în magazinele reţelelor internaţionale precum Mega Image, Auchan, Kaufland, iar de două ori pe an şi în Lidl.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.07.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
INTERVIU
, bere
, Zăganu
, Lidl
, Mega Image
, Auchan
, Kaufland
, HoReCa
, Microberăria
, Laurenţiu Bănescu
, Alexandru Geamăn
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide