AGROBUSINESS

Cooperativa agricolă Gheorghe Doja din judeţul Ialomiţa şi-a făcut depozit de legume cu 900.000 de euro

Secțiune susținută de Medlife Logo

14 iun 2018 Autor: Roana Rotaru

„Dacă am avea infrastructură mai bună, am putea creşte mai mult la export. Pentru că avem o infrastructură proastă, clienţii din străinătate preferă să se aprovizioneze din Ungaria, pentru că ei au autostrăzi, iar timpul de livrare este mai scurt.“

Cooperativa agricolă Gheorghe Doja din judeţul Ialomiţa, formată din zece membri care exploatează împreună circa 160 de hectare, a vândut anul trecut pepeni şi legume de circa 15,9 mil. lei (3,5 mil. euro), în creştere cu 27% faţă de anul precedent, datorită creşterii numărului de membri, înfiinţării unui nou depozit şi diversificării culturilor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.06.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
infrastructura
, legume
, crestere
, depozit
, livrare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide