Cooperativa agricolă Ţara mea, formată din 500 de fermieri, va livra săptămânal 70 de tone de roşii româneşti în Kaufland

Secțiune susținută de Medlife Logo

2 iul 2018 Autor: Roana Rotaru

Cooperativa Ţara Mea, furnizorul de legume, lactate şi carne al Kaufland, va începe livrarea de roşii româneşti în marile lanţuri de magazine, circa 70 de tone de roşii româneşti  pe saptămână, legume care provin din 7 bazine legumicole, recoltate de pe o suprafaţă totală de 5.000 hectare, potrivit reprezentanţilor cooperativei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
rosii
, kaufland
, livrare
, fermieri
, legume
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide