Deloitte confirmă că fondul de investiţii Rohatyn Group a preluat reţeaua Animax

10 iul 2018 Autor: Cristina Rosca

Rohatyn Group a pus pe masă în jur de 20 mil. euro pentru lanţul de pet-shop-uri Animax construit în peste 15 ani de antreprenorul Cristian Ludovic Pop, conform ZF. Ziarul Financiar a anunţat tranzacţia acum circa trei luni, însă oficialii celor două părţi nu au confirmat informaţia niciodată. Săptămâna trecută însă, compania de audit şi consultanţă Deloitte a anunţat că a consiliat această mutare, ştirea fiind anunţată pe pagina proprie de Facebook a companiei.

Antreprenorul Cristian Ludovic Pop a vândut retailerul Animax care deţine aproape 80 de magazine şi afaceri de circa 120 mil. lei (peste 25 mil. euro) în 2017. Cumpărătorul este Rohatyn Group, un fond de investiţii care tatona piaţa locală de câţiva ani.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
confirmare
, deloitte
, fond de investitii
, retea
, preluare
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide