Discounterul german de modă Kik intră pe piaţa locală şi deschide un magazin în centrul comercial Prima Shops din Oradea

Secțiune susținută de Medlife Logo

22 sep 2018 Autor: Cristina Bellu

Discounterul german de modă Kik, unul dintre cele mai puternice cinci branduri de profil din Ungaria şi Cehia, îşi face intrarea pe piaţa locală şi inaugurează la finalul lunii septembrie un magazin de 600 metri pătraţi situat în incinta centrului comercial Prima Shops Oradea, dezvoltat de Oasis Retail & Development.

“Avem mare încredere în piaţa românească (...). Ca de fiecare dată, vrem să ne extindem, însă atent, de aceea avem în plan ca în 2019 să ajungem la 35 de magazine. Ne vom analiza constant evoluţia şi progresul din piaţă, şi la nevoie ne vom adapta strategia după con¬sumatorul român“, a declarat într-un interviu recent pentru ZF, Katharina Mareike Jonas, vice head of corporate communi¬cations and public affairs pentru grup.

Kik este un brand aflat în portofoliul gigantului german Tengelmann, grup care nu este străin de piaţa locală, fiind prezent anterior cu două branduri Plus Discount (lanţ de magazine preluat de Lidl în 2011) şi OBI (retailer de bricolaj care s-a retras de pe piaţă pentru că înregistra pierderi).

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
oradea
, piata
, centru comercial
, intrare
, magazin
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide