Fabrica de ambalaje Segezha Packaging din Ploieşti aşteaptă afaceri mai mari cu 5%

12 ian 2018 Autor: Mădălina Panaete

Segezha Packaging, unul dintre cei mai mari jucători din segmentul ambalajelor din hârtie, şi-a bugetat pentru anul acesta o creştere a cifrei de afaceri de 5% şi va ajunge astfel la un rulaj de circa 55 de milioane de lei ( circa 12 mil. euro), arată calculele ZF pe baza datelor furnizate de companie.
 
„2018 are toate premisele să continuie trendul ascendent înregistrat în ultimii trei ani. Argumentele acestor aşteptări sunt bazate pe creşterile preconizate pe pieţele externe pe care deja suntem prezenţi, dar şi pe programele de intrare pe noi pieţe externe“, a declarat pentru ZF Cristian Banarie, plant manager în cadrul Segezha Packaging România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2018

 
Cuvinte cheie:
Segezha
, crestere
, ambalaje
, fabrica
, ploiesti
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide