Fabrica de ambalaje Segezha Packaging din Ploieşti realizează 29% din vânzări la export

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 dec 2017 Autor: Mădălina Panaete

Fabrica din Ploieşti a grupului Segezha Packaging şi-a început activitatea în 2003-2004

Segezha Packaging a crescut în acest an vânzările pe pieţele externe cu peste 75% faţă de anul anterior. 

Segezha Packaging, unul dintre cei mai mari jucători din segmentul ambalajelor din hârtie, va încheia acest an cu o creştere a cifrei de afaceri cu 5% faţă de anul precedent şi va ajunge astfel la un business de circa 52 de milioane de lei (11,5 mil. euro), conform calculelor ZF pe baza datelor furnizate de către reprezentanţii companiei. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Segezha
, vanzari
, ploiesti
, ambalaje
, fabrica
, export
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide