ANTREPRENORI LOCALI

Familia Timiş duce businessul Cris-Tim la 170 mil. euro în 2018 şi are în plan deschiderea unei fabrici în Spania sau Anglia

21 iun 2018 Autor: Mădălina Panaete

Grupul Cris-Tim are 2.600 de angajaţi şi activează pe piaţele de mezeluri, produse ready-meal, retail şi lactate. În segmentul de mezeluri, grupul este lider de piaţă.

Radu Timiş, antreprenorul care împreună cu familia sa controlează Cris-Tim, lide­rul pieţei de mezeluri, spu­ne că vizează deschi­derea unei fabrici în Anglia sau în Spa­nia, la baza deci­ziei stând faptul că jucătorul exportă 15% din producţie, dar în acelaşi timp importă o bună parte din ma­teria primă necesară realizării produselor. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.06.2018

 
Cuvinte cheie:
timis
, anglia
, business
, deschidere
, fabrici
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide