Fondatorul cafenelelor 5 to go: În octombrie semnăm primele francize pentru piaţa din Polonia

Secțiune susținută de Medlife Logo

22 sep 2016 Autor: Cristina Rosca

Lanţul de cafenele 5 to go, lansat pe piaţa locală în urmă cu circa un an şi jumătate de antreprenorul Radu Savo­pol, a ajuns deja la 30 de unităţi pe piaţa locală şi continuă expansiunea atât în România, cât şi în afara ţării. Prima piaţă externă vizată este Polonia, unde brandul va merge în sistem de franciză.

„Extinderea în străinătate porneşte cu Polonia, iar în toamnă vom merge la Varşovia şi vom semna prima franciză, iar apoi începe dezvoltarea. Am ales Polonia pentru că este o piaţă asemănătoarea cu piaţa românească“, explică antre­prenorul Radu Savopol, prezent recent la conferinţa ZF „Branduri româneşti“.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.09.2016

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
polonia
, piata
, cafenele
, fondator
, franciza
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide