Grupul italian de electrocasnice De’Longhi, cel mai mare exportator din judeţul Cluj, angajează 100 de oameni

Secțiune susținută de Medlife Logo

15 ian 2018 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de electro­casni­ce De’Longhi România, cel mai mare ex­por­tator din judeţul Cluj, caută în pre­zent aproximativ 100 de oameni pentru jo­buri de montatori elec­tromecanici, po­trivit site-ului AJOFM (Agenţia Jude­ţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Cluj. Subsidiara lo­ca­lă a con­cer­nului italian De’Longhi avea la fi­na­lul primului semestru din 2017 peste 1.600 de salariaţi, potrivit datelor publice.
 
Dezvoltarea operaţiunilor locale ale De’Longhi a dus la creşterea con­stantă a numărului de salariaţi, ajun­gându-se la peste 1.100 în anul 2016. Prin comparaţie, în 2015 erau circa 700 de angajaţi. În anul 2013, la momentul demarării producţiei de espressoare în parcul industrial Tetarom III din Jucu, De’Longhi România avea 100 de salariaţi, majoritatea fiind instruiţi în Italia. În plus, o parte din angajaţi au fost recrutaţi chiar din rândul oa­menilor care au lucrat anterior pentru Nokia.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.01.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
crestere
, cluj
, jucu
, romania
, oameni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide