Investitorii ciprioţi care au luat franciza. Marks & Spencer pentru România vor să extindă reţeaua de magazine: de abia aşteptăm să punem în aplicare planurile noastre

20 sep 2017 Autor: Cristina Bellu

Grupul cipriot Voici La Mode, care lucrează în parteneriat cu Marks & Spencer încă din anul 1960, a încheiat procesul prin care a preluat în regim de franciză unităţile Marks&Spencer din centrele comerciale Băneasa Shopping City, Plaza România şi Bucureşti Mall şi intenţionează să îşi extindă operaţiunile şi să deschidă noi magazine în locaţii premium din ţară.

„Procesul de achiziţie este acum finalizat. Suntem foarte mulţumiţi şi aşteptăm cu nerăbdare extinderea parteneriatului pe care îl avem cu Marks & Spencer de 57 de ani.(...). Acesta este un eveniment foarte important pentru grupul nostru.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.09.2017

 
Cuvinte cheie:
extindere
, magazine
, franciza
, romania
, planuri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide