Italienii de la De'Longhi se apropie de 1 mld. lei la şase ani de la demararea producţiei de espressoare de cafea în fabrica din Jucu, Cluj

Secțiune susținută de Medlife Logo

8 iun 2018 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de electrocasnice De’Longhi România, cel mai mare expor­tator din judeţul Cluj, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 921,3 mil. lei (201,6 mil. euro), mai mult cu 29% faţă de anul precedent, conform calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Businessul italienilor a crescut constant an de an, fiind în 2017 de 6,5 ori mai mare decât în 2013 spre exemplu, când De’Longhi a demarat producţia de espressoare la Jucu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.06.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
cluj
, productie
, jucu
, cafea
, demarare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide