Lidl deschide un magazin de 1.300 de metri pătraţi în Reşiţa

13 iul 2018 Autor: Răzvan Botea

Lidl va deschide în data de 19 iulie anul acesta un nou magazin în localitatea Reşiţa, care va dispune de o suprafaţă de vânzare de 1.300 de metri pătraţi şi aproximativ 150 de locuri de parcare, dar şi de o staţie de încărcare a automobilelor electrice. 

Discounterul german, care a intrat pe piaţa locală oficial în 2011, când a preluat reţeaua Plus Discount, a importat anul trecut bunuri de 800 mil. euro - 1 mld. euro, potrivit estimărilor ZF. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Lidl
, deschidere
, magazin
, resita
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide