McDonald’s a investit 2,6 mil. lei într-un restaurant în Timişoara şi ajunge la 73 de unităţi

Secțiune susținută de Medlife Logo

vineri, 15:18 Autor: Cristina Bellu

McDonald’s România, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de restaurante, controlat de maltezii de la Premier Capital, a inaugurat cel de-al patrulea restaurant din Timişoara şi a 73-a unitate din România, în urma unei investiţii totale de 2,6 milioane lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.10.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
McDonald’s
, timisoara
, mcdonald's
, restaurante
, inaugurare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide