ANALIZĂ

Noile proiecte de locuinţe din jurul Capitalei, magnet pentru extinderea reţelelor de farmacii. „Ilfovul este una dintre zonele cu cea mai rapidă dezvoltare economică“

Secțiune susținută de Medlife Logo

10 ian 2018 Autor: Georgiana Mihalache

La nivel naţional, numărul de cereri de înfiinţări de farmacii a continuat să scadă, anul trecut fiind înregistrate 161 de cereri, cu 7% mai puţine decât în 2016

Ilfov este judeţul în care s-au înregistrat cele mai multe cereri pentru înfiinţare de farmacii în mediul rural, cu un total de 21 de cereri anul trecut, potrivit Ministerului Sănătăţii.

Solicitările de noi farmacii din Ilfov sunt centralizate de mi­nister ca fiind în mediul rural, însă cererile vizează oraşele Popeşti-Leordeni, Bragadiru, comunele Chiajna, Mogoşoaia de lângă Bucureşti, acolo unde au mers investitori din mai multe domenii pentru a se extinde.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.01.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
farmacii
, capitala
, dezvoltare
, extindere
, locuinte
, proiecte
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide