Antreprenori locali

O familie din Cluj are afaceri de 74 de milioane de lei din etichete pentru produse alimentare

Secțiune susținută de Medlife Logo

19 dec 2017 Autor: Mădălina Panaete

Sunimprof Rottaprint, pro­­du­­­că­tor de etichete pen­tru produse ali­men­tare cu se­diul în Apahida (judeţul Cluj), a avut anul trecut afa­ceri de 74,6 mi­­lioane de lei (16,5 mil. euro), în creş­tere cu 20% faţă de anul pre­ce­dent, ara­tă datele de la Minis­terul de Finanţe.

Compania este de­ţi­­nută de familia Rotta, care a pus bazele acestui busi­­ness la înce­pu­tul anilor ’90.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
cluj
, produse
, familie
, alimente
, afaceri
, trecut
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide