O româncă de 42 de ani, promovată la nivel regional de producătorul de ingrediente Puratos

14 mar 2018 Autor: Mădălina Panaete

Grupul belgian Puratos, unul dintre principalii producători de ingrediente pentru industria de brutărie, patiserie şi ciocolaterie, a promovat-o pe Gabriela Bereş, cea care conduce businessul din România, la cârma operaţiunilor din toată regiunea Europei de Est.

Astfel, ea va conduce atât divizia din România, cât şi activităţile subsidiarelor Puratos din Ungaria, Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Croaţia, Slovenia şi Bosnia-Herţe­govina şi operaţiunile din Albania, Kosovo, Georgia, Armenia, Turkmenistan, Tadjikistan şi Uzbekistan, unde compania este reprezentată prin reţele de distribuitori locali.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.03.2018

 
Cuvinte cheie:
romania
, bucuresti
, cluj napoca
, business
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide