Pădurile României arată mai bine în statistici decât în realitate

Secțiune susținută de Medlife Logo

18 iul 2018 Autor: Roana Rotaru

Raluca Veştemeanu (Declic) şi David Gehl (Agenţia americană pentru Investigaţii de Mediu) au prezentat rezultatul anchetei intitulate „Jaful Pădurilor“.

Institutul Naţional de Statistică (INS) susţine că suprafaţă pădurilor României s-a menţinut în ultimul an, iar Romsilva vede tot mai puţin lemn tăiat ilegal în pădurile sale, date care nu reflectă imagine reală asupra sectorului, potrivit activiştilor de mediu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.07.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
paduri
, statistica
, mediu
, agentie
, americana
, ancheta
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide