Parfumurile Calvin Klein şi ojele OPI duc afacerile Coty aproape de 100 mil. lei

Secțiune susținută de Medlife Logo

21 iun 2015 Autor: Cristina Rosca

Coty România, unul dintre cei mai mari importatori de parfumuri şi produse cosmetice, şi-a bugetat pentru acest an afaceri de 95,7 milioane de lei, în creştere cu circa 8% faţă de anul anterior şi cu peste 40% mai mari decât în 2008, ultimul an de boom economic. Ritmul de creştere bugetat de companie pentru acest an indică o temperare faţă de 2014 când avansul a fost de peste 20%.
 
Compania are în portofoliu branduri precum Rimmel London, Adidas (divizia de cosmetice şi parfumerie), Calvin Klein fragrances, OPI sau Marc Jacobs fran­grances. Produsele sunt vândute atât online, dar şi în magazinele de comerţ mo­dern (hipermarketuri, supermarke­turi) şi în magazinele tradiţionale, cât şi în far­macii şi parfumerii.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.06.2015

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
afaceri
, parfum
, crestere
, companie
, cosmetice
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide