Pe o piaţă suprasaturată, un antreprenor cu experienţă în farma deschide o farmacie într-un mall din Capitală

14 feb 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Valentin Preda, 42 de ani, cu experienţă în sectorul medical privat, investeşte circa 700.000 de euro într-un nou concept de farmacie în care se vor comercializa şi produse alimentare, proteine, cosmetice, specifice unei drogherii, dar şi medicamente cu prescripţie medicală.

Farmacia Belle Vie urmează să fie deschisă în această primăvară în mall Promenada din Bucureşti, iar Preda vrea să extindă acest concept cu încă cinci spaţii în următorii doi ani.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.02.2018

 
Cuvinte cheie:
farmacie
, deschidere
, mall
, predare
, experienta
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide