Polonezii de la Pizza Dominium, care în cel mai bun moment ajunseseră la zece pizzerii în România, au tras obloanele şi au ieşit de pe piaţa locală

18 aug 2018 Autor: Cristina Rosca

♦ Momentan polonezii îşi concentrează atenţia asupra pieţei-mamă, unde mai au 70 de localuri, potrivit datelor de pe site-ul propriu ♦ Treptat, grupul s-a retras şi de pe alte pieţe unde îşi încercase norocul, precum Irlanda sau Belarus, conform datelor ZF ♦ Pe piaţa locală a pizzeriilor, Pizza Dominium se lupta atât cu grupuri străine precum Pizza Hut sau Domino’s, cât şi cu branduri locale ca Jerry’s sau Presto şi localuri de cartier.

Lanţul de pizzerii Pizza Domi­nium, controlat de un grup polonez cu acelaşi nume, a ieşit de pe piaţa locală după ce a închis toate unităţile pe care le mai deţinea în România, potrivit fostului CEO al companiei, executivul român Daniel Grigorescu. El s-a retras de la conducerea companiei la începutul acestui an şi nu a oferit alte informaţii privind decizia grupului de a face exit din România. Contactat de ZF, grupul polonez nu a răspuns până la închiderea ediţiei solicitării privind motivele care au stat în spatele acestei decizii de business.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
Dominium
, piata
, pizza
, polonezi
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide