Primele schimbări. Cristian Ludovic Pop, fondatorul pet-shop-urilor Animax demisionează după ce afacerea a fost vândută unui fond de investiţii britanic

17 aug 2018 Autor: Cristina Rosca

Rohatyn Group a pus pe masă în jur de 20 mil. euro pentru Animax, un business construit în peste 15 ani de antreprenorul Cristian Ludovic Pop.

Antreprenorul Cristian Ludovic Pop a demisionat din funcţiile pe care le deţinea în cadrul companiei Animax Vet, parte din grupul Animax pe care l-a fondat în 2002 şi care a ajuns astăzi la circa 80 de magazine. Mutarea vine la scurtă vreme după ce fondul de investiţii Rohatyn Group a preluat afacerea.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.08.2018

 
Cuvinte cheie:
afaceri
, fond de investitii
, antreprenori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide