Producătorul de ambalaje Segezha Packaging: Valoarea exportului este influenţată negativ de creşterea costurilor de transport

7 mai 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Exporturile au reprezentat în 2017 peste o treime din cifra de afaceri de 52 milioane de lei a producătorului, pondere pe care şi-o vor păstra şi în 2018, deşi valoarea lor va fi în scădere.

Producătorul de ambalaje din hârtie Sege­zha Packaging, unul dintre cei mai mari ju­cători din domeniul său de activitate, şi-a bu­getat investiţii de 2,3 mil. lei pentru întregul an 2018, în creştere cu o treime faţă de 2017.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.05.2018

 
Cuvinte cheie:
crestere
, producator
, valoare
, cifra de afaceri
, hartie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide