Producătorul de cosmetice Farmec Cluj va deschide zece magazine în 2018. „Când alegem un oraş, ne uităm la puterea de cumpărare, la investiţiile din oraş, la nivelul zonelor rezidenţiale“

16 oct 2017 Autor: Georgiana Mihalache

Producătorul de cosmetice Farmec din Cluj-Napoca, un business de peste 196 de milioane de lei, va continua şi anul viitor extinderea reţelei de magazine mo n obrand sub umbrela Farmec şi Gerovital cu încă 10 magazine, un ritm apropiat de cel cu care s-a extins compania în acest an.

Compania a ajuns în prezent la 19 ma­gazine la nivel naţional, după ce anul acesta a deschis opt, iar până la finalul lui 2017 va mai deschide încă două unităţi la Galaţi şi Râmnicu Vâlcea.

„Atunci când cauţi să dezvolţi o afacere trebuie să găseşti o cale să ajungi în cel mai scurt timp către partea de profit, pentru că te aju­tă mai departe să dezvolţi. Când alegem un oraş pentru extindere, ne uităm la puterea de cum­pă­rare, la nivelul de investiţie a oraşului, la nivelul zo­nelor rezidenţiale şi întotdeauna m-am uitat să văd şi aspectul oraşului, dacă autorităţile investesc, pen­tru că acolo şi consumatorul e mai atent cu per­soa­na lui“, a spus într-un interviu pentru ZF Valen­tin Peter, managerul de dezvol­tare al Farmec.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.10.2017

 
Cuvinte cheie:
farmec
, deschidere
, magazine
, cosmetice
, investitii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide