Producătorul de preparate din carne CIA Aboliv vede afaceri în creştere cu 20% în 2017, până la 18 mil. euro

15 mai 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul clujean a ieşit pe piaţă la începutul acestui an cu o nouă reţetă de specialităţi de porc crud-uscate, maturate în mediul special din vechile galerii ale Salinei Turda

Producătorul de preparate din carne CIA Aboliv din localitatea Mihai Viteazu, judeţul Cluj, controlat de antre­pre­norul Bogdan Ilie Daniel, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 18 mil. euro, mai mult cu 20% faţă de anul trecut, şi o creştere la 10-15% a ponderii vînzărilor la export.

Com­pa­­nia a realizat anul trecut afaceri totale de aproximativ 15 mil. euro. Producătorul clujean a ieşit pe piaţă la începutul acestui an cu o nouă reţetă de specialităţi de porc crud-uscate, maturate în mediul special din vechile galerii ale Salinei Turda.

„În prezent, 7% din vânzările companiei noastre merg la ex­port, în Spania, Italia, Germania sau Belgia. Intenţionăm să creş­tem în acest an la 10-15% ponderea vânzărilor la export’’, a declarat pentru ZF Olivian Bogdan, directorul general al CIA Aboliv. Compania deţine în localitatea Mihai Vi­teazu, la a­proxi­­mativ 35 de kilometri de municipiul Cluj-Na­poca, o fabrică de procesare a cărnii, cu o capacitate de pro­ducţie de 80 de tone pe zi, unde se produc peste 200 de sorti­mente din toa­tă gama de preparate din carne, care sunt prezente în a­proa­pe toate reţelele de supermarketuri, cât şi pe piaţa tradiţională.

Compania deţine magazine proprii de desfacere a produselor în localităţile Turda, Câmpia Turzii şi Mihai Viteazu, având în plan o nouă unitate comercială în Floreşti, judeţul Cluj. Produsele CIA Aboliv sunt comercializate sub mărcile Brio şi Apetit.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.05.2017

 
Cuvinte cheie:
carne
, cia
, crestere
, producator
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide