Producătorul de suplimente şi ceaiuri Dacia Plant: „Piaţa este din ce în ce mai aglomerată. Bătălia la raft, mai puternică”

Secțiune susținută de Medlife Logo

26 ian 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Cifra de afaceri a Dacia Plant în 2017 a fost de 27,5 mil. lei, în uşoară scădere faţă de anul precedent, de aproximativ 5%. 

Dacia Plant, o companie românească specializată în producţia de suplimente alimentare, ceaiuri şi tincturi, înfiinţată în urmă cu 16 ani în Braşov, mizează anul acesta pe dezvoltarea portofoliului actual cu formule şi categorii noi de produse şi vrea să ajungă la afaceri de 30 de milioane de lei pe o piaţă din ce în ce mai fragmentată.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.01.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Dacia Plant
, produse
, cifra de afaceri
, crestere
, mihai razvan ungureanu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide