România este pe locul 5 în UE la suprafaţa plantată cu viţă-de-vie, după marile puteri Spania, Franţa şi Italia

Secțiune susținută de Medlife Logo

12 ian 2018 Autor: Cristina Rosca

Soiurile roşii au pondere de 52% în total, dar o bună parte din viţa-de-vie -40% - este veche, având peste 30 de ani.
 
România are aproape 184.000 de hectare plantate cu viţă-de-vie, respectiv 5,7% din totalul din Uniunea Europeană, arată datele biroului european de statistică Eurostat. Acestea sunt publicate în decembrie 2017 însă sunt aferente anului 2015, acestea fiind cele mai recente date.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
romania
, uniunea europeana
, franta
, italia
, spania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide