​Romsilva: Tăierile din parcurile naţionale sunt legale în zonele tampon

Secțiune susținută de Medlife Logo

18 iul 2018 Autor: Roana Rotaru

Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva susţine că lemnul recoltat din zonele de conservare durabilă ale Parcului Naţional Călimani şi Parcului Naţional Munţii Rodnei nu provine din tăieri ilegale, ci din lucrări silvice legale şi autorizate, tăieri ce sunt permise în aşa numitele zone tampon, cu rol de protecţie a ariilor strict protejate, în care sunt admise activităţi limitate de valorificare a resurselor disponibile.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
romsilva
, legalitate
, parcuri
, national
, parc
, conservare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide